Provstädning

Första städningen ser vi alltid som ett provtillfälle. Därefter stämmer vi av och informerar mer specifikt ang. hur många städtimmar som krävs i framtiden, om något städmaterial saknades och du får komma med ev. synpunkter. Om du är nöjd med hemstädaren och städkvaliteten så bokar vi in fortsättningsvis på ett rullande schema.

Provstädningen är en grundligare städning där vi går igenom huset samtidigt som städerska lär känna ert hem. Tänk på att provstädningen alltid tar ett antal timmar som är fler än det brukar vara vid den vanliga hemstädningen. Provstädningen tar upp minst 4 timmar. Vid återkommande städningar kan det ta från 2 timmar för ett städtillfälle.

Provstädning är icke bindande.

Provstädning gäller endast hemstädning, skulle du vara intresserad utav en annan typ av städning så gäller våran ordinarie prislista. Vid den första provsändningen utförs inga extramoment även om detta senare vid överenskommelse med kund ska ingå i städmallens utformning. Extramoment är följande: Fönsterputs – Ung/Frys/Kylskåpsrengöring – Tvätt och strykning.
Tvätt och strykning kan därefter ingå i en ordinarie städmall.

Vid klagomål av våran Provstädning för 110 kr/tim utgörs ingen kompensation eller åtgärd, och detta beror på det låga priset.