Vill du att vi ringer upp dig?

Fyll i ditt telefonnummer nedan så ringer vi upp!

Please leave this field empty.

Begär offert

Fyll i offertformuläret så kontaktar vi dig!

Please leave this field empty.

Välj tjänst:
HemstädningStorstädningVisningsstädningFlyttstädningFönsterputsningBarnpassningUtökad hemserviceStrykning

Bostadstyp:
LägenhetVillaRadhusKontor
Barnpassning

VI ÄR DIN BARNVAKT

Är det dags att börja jobba igen men att lämna barnet på dagis inte är ett bra alternativ? Har ni oregelbundna arbetstider? Kan mor- och farföräldrar inte ta hand om ert barn?

Viktorijas service kan hjälpa er att hitta en barnvakt som helt kommer att motsvara era krav. Vi väljer noggrant vår personal och ni kan därför, med ett lugnt hjärta, anförtro era barn till våra erfarna och pålitliga barnvakter. Vi kan ordna en anställningsintervju med barnvakterna som kan ge er möjlighet att välja den person som ert barn kommer att tycka om.

Behöver ni en barnvakt till ett spädbarn?

Våra barnvakter har färdigheter i omhändertagande av spädbarn, förmåga att fatta snabba beslut och kunskaper om spädbarns fysiologi. I deras uppgifter ingår att laga mat och hjälpa barnet att äta, att gå med barnet på promenad, att leka med barnet, att bekanta barnet med omvärlden samt att följa med barnet till barnsköterska eller barnläkare.

Behöver ni en barnvakt till ett barn mellan 1-3 år?

Vi har barnvakter med pedagogisk utbildning som kan hjälpa ert barn att utveckla talförmågan och minnet, lära sig att själv ta hand om sina saker samt lära barnet att rita, måla, skulptera och dyl.

Behöver ni en barnvakt till ett barn mellan 3-6 år?

Våra utbildade och erfarna barnvakter kan tillsammans med er utveckla en plan för ert barns lärande och utveckling som kommer att grunda sig på barnets individuella egenskaper. Ert barn kommer då, varje gång, att överraska er med sina nya framgångar.
Våra barnvakter kan även laga mat till ert barn, hjälpa barnet att städa i sitt rum, tvätta barnets kläder samt följa med barnet till olika fritidsaktiviteter.